Home
Home
Menu
Vischmarkt

Bedrijven Harderwijk

Safebox.nl
De Dieze 6
8253 PS Dronten
Flevoland
Telefoon 06-13501390
Website https://www.safebox.nl/

Is dit uw bedrijf ? - Gebroken link rapporteren ?
Safebox.nl is een betrouwbaar adres in Dronten voor de verhuur van tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. 
Kom je vanwege verhuizing of verbouwing (tijdelijk) ruimte te kort voor je inboedel?
Wil je meubels of goederen opslaan omdat je ze momenteel niet nodig hebt?
Word je kantoor te klein en heb je dringend opslagruimte nodig voor bijvoorbeeld je archief of kantoor inventaris?
Heb je (extra) opslag nodig voor je webshop of winkel?

FLEXIBEL: Safebox.nl biedt opslagruimte aan vanaf 1 m3 tot wel 48 m3 per unit. Ook een combinatie van units is mogelijk zodat je nooit teveel ruimte hoeft te huren. 
VEILIG:     Onze opslagunits zijn verwarmd en beveiligd met een eigen slot. Er is 24/7 camera toezicht en toegangscontrole aan de poort. Je kunt zelfs kiezen voor een privĂ© alarm op je unit. 
COMFORT: Het terrein voor laden en lossen is overdekt, rolcontainers en trolleys zijn aanwezig en er is een personen/goederenlift. Gemak dient de mens!

Ben je nieuwsgierig naar onze opslagunits en de mogelijkheden? Dan nodigen we je uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding via info@safebox.nl. Je bent van harte welkom!

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Dat bereken je eenvoudig via onze opslagcalculator. Weet je wel precies wat je nodig hebt? Boek dan direct een ruimte  via deze website.
 
Rubrieken: Algemeen | Bouw en wonen | Dienstverlening | Flexibel | Garages | Wonen |