Home
Home
Menu
Dolfinarium

Vacatures in de regio Harderwijk


 • Gepost op 18-06-2018
  Werk je graag met je handen? Vind je het leuk om van een tekening een tastbaar product te maken? Dan zoeken wij jou als Frezer voor VSH Fittings. Werken bij VSH VSH Fittings staat bekend als A –merk binnen de installatie- en utiliteitsbranche. Binnen VSH Fittings word er gewerkt met ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-06-2018
  Keolis Almere verzorgt het vervoer in Almere en omgeving. Hiervoor zijn wij op zoek naar kandidaten in het bezit van het D rijbewijs zijn en graag willen werken bij Keolis. Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan als buschauffeur? Wij zoeken mannen of vrouwen die als buschauffeur aan de ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-06-2018
  Keolis Almere verzorgt het vervoer in de regio Almere. Hiervoor zijn wij op zoek naar kandidaten die opgeleid willen worden tot chauffeur openbaar vervoer. Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan als buschauffeur? Wij zoeken kandidaten (vanaf 19 jaar) die als buschauffeur aan de slag willen. Heb je interesse ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-06-2018
  Wat ga je doen Daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn: dankzij jou loopt de Kruidvatwinkel op rolletjes! Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. Dat betekent dat jij de (Assistent) Filiaalmanager vervangt bij zijn of haar ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-06-2018
  DOCENT ICT - SCHOOLJAAR 2018/2019 - 0,8/1,0 FTE - ROCvF MBO COLLEGE LELYSTAD Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent ICT voor een vervangopdracht. Een allrounder als het gaat om ICT-vaardigheden en ervaringen. Iemand die zijn of haar interesse in maatschappelijke ontwikkelingen toont binnen de les. ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-06-2018
  Wil jij aan de slag binnen een groot, internationaal bedrijf? Dan is deze functie wat voor jou! Sherwin-Williams (Valspar BV) in Lelystad is op zoek naar een assistent medewerker technische dienst. Ben jij of ken jij degene waar wij naar op zoek zijn? Valspar is een onderdeel van Sherwin-Williams en ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-06-2018
  Sherwin-Williams (Valspar BV) in Lelystad is op zoek naar een administratief medewerker. Jij kunt binnen de afdeling tapperij jouw administratieve ei kwijt en kunt daarnaast ervaring op doen in een productiebedrijf. Ben jij of ken jij degene waar wij naar op zoek zijn? Valspar is een onderdeel van Sherwin-Williams en ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-06-2018
  Wat ga je doen Samen met collega’s zorg je als Verkoopmedewerker er iedere dag voor dat onze klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan willen we je graag bij de Trekpleisterfamilie! Zodat jij met jouw inzet jouw winkel tot een succes maakt. ... Verder lezen »