Home
Home
Menu
Dolfinarium

Vacatures in de regio Harderwijk


 • Gepost op 17-06-2020
  Dit ga je doen Is een job als verkoopmedewerker jou op het lijf geschreven en lijkt het je tof om extra verantwoordelijkheden te hebben? Word eerste verkoopmedewerker bij Kruidvat en ontwikkel jouw skills in een team vol leuke collega’s! Als eerste verkoopmedewerker draai je niet alleen mee op de winkelvloer, ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-06-2020
  Ben jij vrachtwagenchauffeur en ben jij beschikbaar van juli t/m begin september? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga jij doen? Jouw werkdag start rond 2.00 uur 's nachts op de vestiging in Almere. Je pakt een lekker bakkie koffie en dan begin jij met het laden van ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-05-2020
  Voor ons groeiende hoveniersbedrijf in Almere zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend hovenier voor aanleg. Dit betekent dat je ruime ervaring hebt met het aanleggen van tuinen.Gestelde eisenJe bent verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particuliere en zakelijke klanten. Het is belangrijk dat je als ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-05-2020
  Verzorgende-IG Ben jij in opleiding tot verzorgende-IG of verpleegkundige en kun je niet wachten om al ervaring op te doen in de zorg? Wij helpen je graag verder! Als verzorgende-IG of verpleegkundige in opleiding ben je op weg om uiteindelijk mensen te kunnen voorzien van medische zorg. Nadat jij jouw ... Verder lezen »