Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 16-07-2021
  Recentelijk heeft Karin, de vertrouwenspersoon (VP) van D66 Gelderland aangegeven te stoppen met deze positie. Daarnaast groeit onze partij erg hard, ook in Gelderland! Daarom zoeken wijΒ  meerdere , nieuwe, vertrouwenspersonen. Als VP ben je het aanspreekpunt als leden met lastige kwesties zitten die ze anoniem willen ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-07-2021
  Provincie Gelderland trekt 20 miljoen uit om sociale huurwoningen te verduurzamen. D66 staat voor de verduurzaming van de hele woningvoorraad en verzocht daarom GS per motie om de particuliere woningeigenaren hierin mee te nemen. Deze week lag het voorstel 'Investeringsimpuls verduurzaming sociale huurwoningen' voor in Provinciale Staten. ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-07-2021
  Het einde van de moeilijkste periode die onze provincie gekend heeft sinds de Tweede Wereldoorlog lijkt in zicht. Een periode die zwaar was voor iedereen en waarin het naoberschap en saamhorigheid voelbaar was in Gelderland, in heel Nederland. De provincie heeft ook haar best gedaan. Na de afkondiging van de ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 13-11-2020
  π€πŸπ¬π©π«πšπšπ€ 𝐒𝐬 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐀, 𝐰𝐒𝐣 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚π₯π₯𝐞𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐳𝐞 π―πžπ«π€π’πžπ³π’π§π π¬π›πžπ₯𝐨𝐟𝐭𝐞𝐬 𝐧𝐚 𝐭𝐞 𝐀𝐨𝐦𝐞𝐧! Gisteravond heeft HA, samen met VVD, CU, CDA en SGP, een voorstel ingediend om een deel van de door het college voorgestelde woonlasten verhoging voor inwoners terug te draaien. En dit voorstel is gelukkig aangenomen. In ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2020
  Deze raamposter is bedoeld om te laten zien of je in deze lastige tijd hulp nodig hebt.Je kunt de poster downloaden en uitprinten en achter je raam plaatsen. DOWNLOAD DE POSTER Lukt dat niet, stuur ons dan een berichtje, dan kijken we wat we kunnen regelen. Laten we elkaar een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
   πŸš™πŸ πŸš•πŸ πŸš™ Met het opstellen van het rapport β€œParkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »