Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 01-01-2023
  Het is super mooi dat er vanavond weer zoveel mensen meeliepen met de vredeswandeling in Apeldoorn. En een grote eer dat ik uitgenodigd was om te spreken. Verder lezen »
 • Gepost op 01-12-2022
  Zwemdiploma A is tegenwoordig niet meer voldoende om veilig te kunnen zwemmen en recreëren in en langs het water. Verder lezen »
 • Gepost op 25-11-2022
  De KOSTEN OMLAAG TOUR met Maarten Hijink was vanavond in Apeldoorn. Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 07-09-2022
  Voor de meesten van ons is de vakantie voorbij of bijna voorbij. De politiek hervat hun activiteiten zo ook op provinciaal niveau. In onze regio zetten we de volgende stap voor de voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2023 met het openstellen van aanmelding als verkiesbare kandidaat of niet verkiesbare kandidaat. ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Afgelopen zomer is Stan Hellegers met meer dan 96% stemmen voor, door de leden van D66 gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van D66 Gelderland. Hellegers (40) woont in Beek Montferland met zijn vrouw en twee kinderen. Hij is verheugd dat de leden dit vertrouwen in hem hebben gesteld. Hij wil ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Doneer voor de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen 2023. Door een schenking aan D66 Gelderland help je campagne op weg. Zo draag je bij aan de grootste campagne ooit in Gelderland, maar ook zodat er in elke gemeente een Abri komt te hangen! Wij gaan voor de ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 08-03-2023
  Tijdens ‘De Harderwijkse Boomfeestdag’ op woensdag 8 maart hebben ruim 300 leerlingen van 14 basisscholen (uit Harderwijk en Hierden) met een schop in de hand en de schoenen onder de modder meer dan 180 bomen geplant.  Samen met heel veel andere vrijwilligers van o.a. De Hortus, medewerkers van de gemeente ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-03-2023
  Op donderdagavond 23 februari 2023 brachten de raadsleden Christel, Tim en Bert een bezoek aan de Mess, gevestigd in het oude Mess gebouw op de voormalige legerbasis Kranenburg Noord. Dit pand was vroeger in gebruik als recreatie/bar gebouw voor officieren en onder-officieren.  Het pand heeft voor Harderwijk historische waarde. Op ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-02-2023
  ‘Dat heb ik nooit geweten’, aldus een van de jongeren die aanwezig was tijdens het werkbezoek aan het Huis van de Stad, ‘dat hier zoveel mogelijk is, qua werk. Ongeacht je opleiding!’ Afgelopen vrijdag 17 februari waren enkele  leerlingen van het CCNV te gast in het Huis van de Stad. Fractiegenoot ... Verder lezen »