Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 06-09-2023
  Prinsjesdagprotest tegen bezuinigingen en voor belasten rijken en recordwinsten Verder lezen »
 • Gepost op 07-04-2023
  Een nieuw zwembad voor breedtesport voor alle doelgroepen ook de zorg en een verwarmd bad waar mensen met lichamelijke klachten in warmer water kunnen zwemmen. Natuurlijk stemmen wij voor. Als SP staan wij juist voor de breedtesport en niet alleen omdat het sporten en bewegen goed is voor de gezondheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-01-2023
  Het is super mooi dat er vanavond weer zoveel mensen meeliepen met de vredeswandeling in Apeldoorn. En een grote eer dat ik uitgenodigd was om te spreken. Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 07-09-2022
  Voor de meesten van ons is de vakantie voorbij of bijna voorbij. De politiek hervat hun activiteiten zo ook op provinciaal niveau. In onze regio zetten we de volgende stap voor de voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2023 met het openstellen van aanmelding als verkiesbare kandidaat of niet verkiesbare kandidaat. ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Afgelopen zomer is Stan Hellegers met meer dan 96% stemmen voor, door de leden van D66 gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van D66 Gelderland. Hellegers (40) woont in Beek Montferland met zijn vrouw en twee kinderen. Hij is verheugd dat de leden dit vertrouwen in hem hebben gesteld. Hij wil ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Doneer voor de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen 2023. Door een schenking aan D66 Gelderland help je campagne op weg. Zo draag je bij aan de grootste campagne ooit in Gelderland, maar ook zodat er in elke gemeente een Abri komt te hangen! Wij gaan voor de ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 09-09-2023
  Na een indrukwekkende en productieve periode als raadslid in gemeente Harderwijk nam Henk Vermeer donderdag 7 september tijdens de raadsvergadering afscheid. Sinds 2018 heeft Vermeer zich namens Harderwijk Anders met enorme toewijding en vastberadenheid ingezet voor Harderwijk en Hierden. En met twee verkiezingswinsten op zijn naam heeft hij zich maximaal ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-09-2023
  Afgelopen zaterdag 2 september 2023 om 10.00 uur werd het Maatschappelijk Functioneel Centrum (MFC) De Roef feestelijk geopend. Er waren ongeveer 500 personen aanwezig waaronder veel buurtbewoners en leden van de gemeenteraad.  Voordat de openingshandeling werd verricht nam huisarts Van der Hulst even het woord i.v.m. het overlijden van collega ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-09-2023
  De scholen zijn weer begonnen. Lekker uitgerust aan de slag na een welverdiende vakantie is niet altijd vanzelfsprekend. In de zomer mochten we vanuit Harderwijk Anders een kijkje nemen bij Camping FF Weg (vrijdag 21 juli t/m zondag 23 juli), een prachtig project dat nu voor de vierde keer georganiseerd ... Verder lezen »