Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk
 • Gepost op 26-05-2020
  Betaalbare woningen voor jonge starters, dat is voor de Partij van de Arbeid de ideale invulling van de oude bibliotheek aan de academiestraat. De partij omarmt het ingediende plan “Thuis bij de Hortus” van ontwikkelaar ValuNed, die hiervoor samenwerkt met een groep betrokken Harderwijkers. “Door het kiezen voor dit plan, ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-05-2020
  Ooit had Harderwijk een universiteit. Heel veel stelde het niet voor, het was vooral een bullenfabriek. Maar het heeft ons een Academiestraat opgeleverd. En een beroemde promovendus, die er een torentje aan overhield. En hoe mooi dat precies in die straat de bibliotheek gevestigd was, bomvol boeken waar je van ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-04-2020
  Tijdens de eerste digitale raadsvergadering in Harderwijk heeft een raadsmeerderheid besloten om de loting van sociale huurwoningen in Harderwijk aan banden te leggen. Een amendement op de huisvestingsverordening van PvdA en Gemeentebelang om het lotingspercentage te maximeren op 10% werd met steun van Harderwijk Anders, VVD en GroenLinks aangenomen. Tevens ... Verder lezen »

 SP Harderwijk

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 16-06-2020
  Minister-President Mark Rutte richtte zich in de persconferentie van een aantal weken terug expliciet tot de kinderen en jongeren van Nederland. Om hen te complimenteren voor hun positieve gedrag in de afgelopen tijd en om vol te houden de komende tijd. Maar ook met de vraag om met de overheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-06-2020
  In een groot deel van Gelderland is een schrijnend tekort aan passende woningen. Starters en mensen met lagere inkomens hebben het moeilijk bij het vinden van woonruimte. Daarom is D66 Gelderland blij met het Actieplan Wonen van de provincie. Met 30 miljoen worden 45.000 woningen versneld gerealiseerd. Op ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-05-2020
  D66 slaat alarm over het democratische proces in de Provinciale Staten van Gelderland. De Provinciale Staten staan op het punt om in een paar weken tijd, zonder duidelijke noodzaak, een aantal belangrijke bevoegdheden over te dragen aan Gedeputeerde Staten. Het gaat hierbij om alle besluiten over incidentele subsidies aan ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 26-03-2020
  Deze raamposter is bedoeld om te laten zien of je in deze lastige tijd hulp nodig hebt.Je kunt de poster downloaden en uitprinten en achter je raam plaatsen. DOWNLOAD DE POSTER Lukt dat niet, stuur ons dan een berichtje, dan kijken we wat we kunnen regelen. Laten we elkaar een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
   🚙🏠🚕🏠🚙 Met het opstellen van het rapport “Parkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-06-2019
  Je kunt het HA magazine downloaden of hier op de website lezen. Als je op het HA magazine klikt zie je links onderaan een navigatie menu, waarmee je met de pijltjes voor-en achteruit door de nieuwsbrief kunt bladeren. Het plus en min teken zijn voor het vergroten en verkleinen van ... Verder lezen »