Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk
 • Gepost op 25-12-2019
  Na het drama in maart 2017 richt de PvdA zich weer op als een feniks die uit haar as oprijst. Afgeschreven door vele mensen die zich insiders noemen bleef de Partij en zeker Lodewijk Asscher staan voor onze idealen en plannen voor een beter en vooral socialer Nederland. Nu maakt ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-12-2019
  Twee weken geleden moest ik van Harderwijk naar Huissen v.v. en voor deze gelegenheid had ik Omroep Gelderland aangeklikt in de auto. Dat had een directe relatie met de verkeersdrukte rond Arnhem op dat tijdstip. Ik moest om 17.00 uur in Huissen zijn. Ik werd niet teleurgesteld, het was erg ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-11-2019
  Abraham Maslov bedacht lang geleden zijn de Piramide van Maslov. Kern is dat een mens meerdere behoeften heeft en dat die afhankelijk van elkaar zijn. Het fundament is je gezondheid en pas als dat in orde is worden andere behoeften belangrijk. Een voorbeeld helpt: als je doodziek in bed ligt, ... Verder lezen »

 SP Harderwijk
 • Gepost op 26-06-2016
  Zo' n zestig belangstellenden waren afgekomen op informatieavond voor het oprichten van een Nationaal Zorgfonds. Dit fonds moet het huidige systeem van zorgverzekeringen gaan vervangen. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de bevolking af wil van het huidige zorgstelsel. Het is een complete mislukking geworden, de zorg is ernstig versoberd, ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-06-2016
  De SP Harderwijk organiseert op vrijdag 24 juni, in de Catharinakapel, een informatie-avond over het Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico. Verder lezen »
 • Gepost op 04-06-2016
  Onder een brandende zon zijn ruim dertig SP-ers op pad gegaan om het Nationale Zorgfonds te promoten. Ze hadden zich verspreid over de wijken Stadsdennen en De Wittenhagen. Bij honderden mensen werd er aangebeld en een krant overhandigd met daarin de uitleg waarom het Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico, ... Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 23-12-2019
  De afgelopen maanden kon niemand er omheen: stikstof. Soms zelfs letterlijk, omdat protesterende boeren de wegen blokkeerden om aandacht te vragen voor hun positie in het debat. Statenlid Antoon Kanis blikt terug op de afgelopen weken en kijkt vooruit naar hoe D66 in 2020 in Gelderland verder zal werken aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-12-2019
  Beste democraat, Het is alweer bijna december en dat betekent dat de Kerstvakantie voor de deur staat. We willen je hierbij alvast heel fijne feestdagen wensen! Daarnaast willen we je van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie. Deze wordt georganiseerd door D66 Arnhem in samenwerking met D66 ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-11-2019
  In de algemene beschouwingen van D66 Gelderland zijn drie thema's leidend: gezonde leefomgeving, onderwijs en arbeidsmarkt en last but voor D66 zeker niet least: klimaat en dan met name een reductie van de CO2 uitstoot. D66 vindt een gezonde, aantrekkelijke en duurzame leefomgeving belangrijk. Mensen moeten veilig ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 20-07-2019
   🚙🏠🚕🏠🚙 Met het opstellen van het rapport “Parkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-06-2019
  Je kunt het HA magazine downloaden of hier op de website lezen. Als je op het HA magazine klikt zie je links onderaan een navigatie menu, waarmee je met de pijltjes voor-en achteruit door de nieuwsbrief kunt bladeren. Het plus en min teken zijn voor het vergroten en verkleinen van ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-06-2019
  Parkeren is een onderwerp dat veel mensen bezig houdt. Harderwijk Anders wilde weten wat er leeft onder inwoners van Harderwijk op parkeergebied en deed daarom een oproep op Facebook om parkeerproblemen te melden bij Harderwijk Anders.  Er werd massaal gereageerd. 256 mensen stuurden een reactie. Deze reacties zijn verwerkt en ... Verder lezen »