Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 12-11-2022
  ‘Aan de slag’, de titel van de MPB 2023- 2026 of wat ons betref: ‘Geen woorden, maar daden’. Verder lezen »
 • Gepost op 19-10-2022
  Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerleden van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen. Op 25 november is de ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-05-2022
  Op dinsdag 24 mei kwamen bewoners van de flats in de Metaalbuurt, op uitnodiging van de SP, bij elkaar om te spreken over de verhoging van de servicekosten en het achterstallig onderhoud. Zaken waar de buurt al langere tijd mee kampt. Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 07-09-2022
  Voor de meesten van ons is de vakantie voorbij of bijna voorbij. De politiek hervat hun activiteiten zo ook op provinciaal niveau. In onze regio zetten we de volgende stap voor de voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen 2023 met het openstellen van aanmelding als verkiesbare kandidaat of niet verkiesbare kandidaat. ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Afgelopen zomer is Stan Hellegers met meer dan 96% stemmen voor, door de leden van D66 gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van D66 Gelderland. Hellegers (40) woont in Beek Montferland met zijn vrouw en twee kinderen. Hij is verheugd dat de leden dit vertrouwen in hem hebben gesteld. Hij wil ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2022
  Doneer voor de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen 2023. Door een schenking aan D66 Gelderland help je campagne op weg. Zo draag je bij aan de grootste campagne ooit in Gelderland, maar ook zodat er in elke gemeente een Abri komt te hangen! Wij gaan voor de ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 11-11-2022
  Vorige week donderdag ging de gemeenteraad in de debat over het collegeprogramma en de begroting voor volgend jaar. Gisteravond werden de besluiten genomen. Begroting 2023-2026 Voordat de begroting vastgesteld kon worden, werden eerst nog een aantal wijzigingen doorgevoerd door de gemeenteraad: Nieuwbouw van het Morgen College en een doorlopende leerlijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-10-2022
  De binnenstad is functioneel belangrijk voor horeca, winkelen, de dagelijkse boodschappen, wonen en recreatie/toerisme. Donderdagavond zijn we als raad geïnformeerd over de plannen en het proces tot vorming van de nieuwe binnenstadsvisie. We zien terug dat het ontwikkelen van deze visie ook weer veel raakvlakken heeft met andere visies die ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-10-2022
  In Harderwijk wappert vandaag de regenboogvlag. Aan de vitringasingel ligt een regenboogpad en ook op social media is het vandaag nog net iets kleurrijker dan anders. Het is coming-out dag, een dag waarop iedereen zich gesteund mag weten om uit de kast te komen. Harderwijk Anders wil dat de inwoners ... Verder lezen »