Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 09-06-2021
  In Regionale Energie Strategieën (RES) worden veel nationale afspraken uit het Klimaatakkoord in de praktijk gebracht. Dit gebeurt in een landelijk dekkend programma van 30 regio’s. Binnen de provincie Gelderland zijn er 6 RESsen en elke regio is nu bezig met de ontwerpbesluiten. Voor D66 is het aspect van de ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-05-2021
  Het moratorium op de geitenhouderij, in de volksmond ‘geitenstop’ genoemd, is de laatste weken weer onderwerp van gesprek. Door COVID-19 is het vervolgonderzoek flink vertraagd en ondanks de geitenstop blijkt het aantal geiten in Gelderland de afgelopen vier jaar flink gestegen. Dat roept de vraag op of de geitenstop nog ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-04-2021
  Afgelopen Statenvergadering in de provincie Gelderland stond de kadernota ter discussie. Céline Blom die namens D66 Gelderland het woord voerde had een duidelijke boodschap. “Het is essentieel voor Gelderland om een Centrum voor Veiligheid en Digitalisering te laten starten. Digitale veiligheid raakt inmiddels alle haarvaten van onze samenleving en de ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 13-11-2020
  𝐀𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤 𝐢𝐬 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤, 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐢𝐞𝐳𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐞𝐥𝐨𝐟𝐭𝐞𝐬 𝐧𝐚 𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧! Gisteravond heeft HA, samen met VVD, CU, CDA en SGP, een voorstel ingediend om een deel van de door het college voorgestelde woonlasten verhoging voor inwoners terug te draaien. En dit voorstel is gelukkig aangenomen. In ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2020
  Deze raamposter is bedoeld om te laten zien of je in deze lastige tijd hulp nodig hebt.Je kunt de poster downloaden en uitprinten en achter je raam plaatsen. DOWNLOAD DE POSTER Lukt dat niet, stuur ons dan een berichtje, dan kijken we wat we kunnen regelen. Laten we elkaar een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
   🚙🏠🚕🏠🚙 Met het opstellen van het rapport “Parkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »