Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 24-02-2021
  Over drie weken zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vrijwilligers van de SP hebben op veel plekken in Apeldoorn posters en borden opgehangen. Bedankt voor jullie inzet. Verder lezen »
 • Gepost op 20-02-2021
  Een voorstel van de SP is deze week aangenomen om de huren van sociale huurwoningen te bevriezen. Ook dankzij honderden actievoerders in Apeldoorn hebben we een huurbevriezing afgedwongen, bedankt daarvoor. Verder lezen »
 • Gepost op 13-02-2021
  Door het hele land zet de SP zaterdag vol in op het massaal bellen van jou en andere inwoners. Samen zijn we in gesprek gegaan over wat jij belangrijk vindt in ons land en hoe we Nederland eerlijker gaan maken. Apeldoorn laat ook van zich horen.Β  Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 04-03-2021
  Nederland staat voor een grote opgave: de overgang naar hernieuwbare energie en een klimaat neutrale economie. Om de doelen van Parijs te halen draait het om tempo, slagkracht en kapitaal. Het klimaatplan wat voorlag in de Provinciale Staten van Gelderland is een uitwerking van twee jaar puzzelstukken in elkaar schuiven. ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-02-2021
  Afgelopen woensdag lag er het vervolgvoorstel uitgangspuntennotitie cultuur en erfgoed voor in de Provinciale Staten van Gelderland. D66 Gelderland heeft zich afgelopen jaar hard ingezet voor de culturele sector die door de maatregelen rondom de coronacrisis hard getroffen zijn. Cultuur verbindt en is juist in tijden van crisis essentieel.Β Β  ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-01-2021
  Afgelopen zomer, in de luwte van Corona, ging de D66 fractie op werkbezoek bij het Apeldoorns Bosch. Netjes op 1,5 meter kregen we een privΓ© rondleiding van Johan Kruithof. Hij vertelde over de joods psychiatrische instelling die in 1909 werd opgericht en in de nacht van 21 op 22 januari ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 13-11-2020
  π€πŸπ¬π©π«πšπšπ€ 𝐒𝐬 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐀, 𝐰𝐒𝐣 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚π₯π₯𝐞𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐳𝐞 π―πžπ«π€π’πžπ³π’π§π π¬π›πžπ₯𝐨𝐟𝐭𝐞𝐬 𝐧𝐚 𝐭𝐞 𝐀𝐨𝐦𝐞𝐧! Gisteravond heeft HA, samen met VVD, CU, CDA en SGP, een voorstel ingediend om een deel van de door het college voorgestelde woonlasten verhoging voor inwoners terug te draaien. En dit voorstel is gelukkig aangenomen. In ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2020
  Deze raamposter is bedoeld om te laten zien of je in deze lastige tijd hulp nodig hebt.Je kunt de poster downloaden en uitprinten en achter je raam plaatsen. DOWNLOAD DE POSTER Lukt dat niet, stuur ons dan een berichtje, dan kijken we wat we kunnen regelen. Laten we elkaar een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
   πŸš™πŸ πŸš•πŸ πŸš™ Met het opstellen van het rapport β€œParkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »