Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 06-09-2023
  Prinsjesdagprotest tegen bezuinigingen en voor belasten rijken en recordwinsten Verder lezen »
 • Gepost op 07-04-2023
  Een nieuw zwembad voor breedtesport voor alle doelgroepen ook de zorg en een verwarmd bad waar mensen met lichamelijke klachten in warmer water kunnen zwemmen. Natuurlijk stemmen wij voor. Als SP staan wij juist voor de breedtesport en niet alleen omdat het sporten en bewegen goed is voor de gezondheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-01-2023
  Het is super mooi dat er vanavond weer zoveel mensen meeliepen met de vredeswandeling in Apeldoorn. En een grote eer dat ik uitgenodigd was om te spreken. Verder lezen »

 D66 Harderwijk

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 23-05-2024
  Met deze kop publiceerde het ‘Binnenlandse Bestuur’, begin mei, een onderzoek van het RIVM over de aanpak van JOGG. Hun conclusie; ‘sinds de invoering in 2015 is geen afname van het aantal kinderen met overgewicht te zien’. Klopt dat echt wat er staat?Als sporter, promoter gezonde leefstijl en raadslid werd ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-03-2024
  Zaterdag 23 maart was het de Landelijke Dag van de Kinderburgemeesters. Ruim 75 kinderburgemeesters uit het hele land werden welkom geheten door Saar (onze kinderburgemeester) en Jeroen (onze ‘a.i.’ burgemeester) in de gemeente Harderwijk.  Onze Sandra Timmer was erbij en vertelt: “Als vrijwilliger (en met een schuin oog als raadslid) ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-02-2024
  Afgelopen dinsdag zijn raadsleden Christel en Tessa aanwezig geweest bij een training ‘Dialoog & Onderhandelen’ van de Gelderland Academie en Radboud Academy in Nijmegen. Tijdens deze avond kwamen onderwerpen aan bod als conflictonderhandelingen, de samenhang met het onderhouden van een goede werkrelatie en hoe verschillende belangen bij elkaar te brengen. ... Verder lezen »