Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk

 SP Harderwijk
 • Gepost op 06-09-2023
  Prinsjesdagprotest tegen bezuinigingen en voor belasten rijken en recordwinsten Verder lezen »
 • Gepost op 07-04-2023
  Een nieuw zwembad voor breedtesport voor alle doelgroepen ook de zorg en een verwarmd bad waar mensen met lichamelijke klachten in warmer water kunnen zwemmen. Natuurlijk stemmen wij voor. Als SP staan wij juist voor de breedtesport en niet alleen omdat het sporten en bewegen goed is voor de gezondheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-01-2023
  Het is super mooi dat er vanavond weer zoveel mensen meeliepen met de vredeswandeling in Apeldoorn. En een grote eer dat ik uitgenodigd was om te spreken. Verder lezen »

 D66 Harderwijk

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 10-02-2024
  Afgelopen dinsdag zijn raadsleden Christel en Tessa aanwezig geweest bij een training ‘Dialoog & Onderhandelen’ van de Gelderland Academie en Radboud Academy in Nijmegen. Tijdens deze avond kwamen onderwerpen aan bod als conflictonderhandelingen, de samenhang met het onderhouden van een goede werkrelatie en hoe verschillende belangen bij elkaar te brengen. ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-01-2024
  Vanuit onze politieke partij Harderwijk Anders kijken we met grote waardering terug op het buitengewoon gezellige ontmoetingsfestival UNIEK dat dinsdag 16 januari plaatsvond bij de Sypel. Het Uniek Festival is een bijzonder evenement voor iedereen, ongeacht leeftijd, woonsituatie, leer- of gedragsproblemen en/of een (verstandelijke) beperking. Met muziek, kraampjes, clinics, theater, ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-01-2024
  ‘Naar schatting zijn er wereldwijd 100 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Sommige vluchtelingen zoeken in ons land bescherming. Wij komen op voor hun belangen en helpen hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.’ Bron: vluchtelingenwerk Nederland Afgelopen week hebben we kennisgemaakt met de organisatie ... Verder lezen »