Home
Home
Menu
Stadhuis

Politiek Harderwijk

CDA Harderwijk

 ChristenUnie Harderwijk

 VVD Harderwijk

 PvdA Harderwijk
 • Gepost op 24-11-2020
  Vorige week werd Harderwijk geconfronteerd met weer een verdere verschraling van het openbaar vervoer. Eind 2016 werd lijn 3 opgeheven. Een jaar later moest lijn 2 eraan geloven, en nu wordt lijn 1 fors ingekrompen, en bedient zowel een aantal wijken als het ziekenhuis niet meer. Vanuit het provinciehuis lijkt ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-11-2020
  De gemeenteraad van Harderwijk heeft gisteravond besloten de voedselbank extra te ondersteunen. Naast een eenmalige bijdrage van € 65.000, krijgt de voedselbank voortaan ook een jaarlijkse ondersteuning van € 10.000. Dit voorstel van de Partij van de Arbeid werd door alle andere partijen in de gemeenteraad mee ingediend. De Voedselbank ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-11-2020
  De gemeenteraad van Harderwijk heeft besloten om voortaan geen geld meer uit te trekken voor het budget Samen Kleuren we de Stad. Vanuit dit budget werden voor wijkmanagers en welzijnsorganisatie ZorgDat projecten gefinancierd waarmee buurtbewoners gezamenlijk aan de slag gingen met openbaar groen. Een amendement van PvdA, GroenLinks en D66 ... Verder lezen »

 SP Harderwijk
 • Gepost op 04-11-2020
  Video of ALGEMENE BESCHOUWINGEN - ZORG Verder lezen »
 • Gepost op 23-10-2020
  In Nederland moet je kunnen rekenen op een goed en betaalbaar huis. Eerlijk wonen moet niet alleen voor mensen met veel geld bereikbaar zijn. Onze woningen moeten voor iedereen betaalbaar en gezond zijn, zo simpel is het. Verder lezen »
 • Gepost op 16-10-2020
  Ook in Apeldoorn leven er mensen die arm gemaakt zijn. En het is nog steeds geen automatisme dat er bij elke politieke keuze (in de raad en in de Tweede Kamer) ook nagedacht wordt of we hier nog meer mensen arm mee gaan maken. Dat terwijl gemaakte armoede toch ... Verder lezen »

 D66 Harderwijk
 • Gepost op 12-11-2020
  D66 Gelderland zette tijdens de algemene beschouwingen in op perspectief voor cultuur. Vele kleine podia en theaters hebben het zwaar door Corona. Céline Blom diende namens D66 een motie in bij de begrotingsbehandeling om met een maatwerkoplossing te komen voor theaters en podia die in de financiële problemen zitten en ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-11-2020
  [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Vg3u0lg7ZYw&t=6s[/embed] Verder lezen »
 • Gepost op 28-10-2020
  D66 Gelderland ziet dat de tekorten van stages en leerwerkplekken deze maand wederom met 10% zijn gestegen. Dit is een direct gevolg van de coronacrisis. Er is helaas weinig perspectief op verbetering. Céline Blom, fractievoorzitter D66 Gelderland, vindt het belangrijk dat wij juist nu kijken naar provinciale mogelijkheden op die ... Verder lezen »

 Stadspartij Harderwijk Anders
 • Gepost op 13-11-2020
  𝐀𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤 𝐢𝐬 𝐚𝐟𝐬𝐩𝐫𝐚𝐚𝐤, 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐢𝐞𝐳𝐢𝐧𝐠𝐬𝐛𝐞𝐥𝐨𝐟𝐭𝐞𝐬 𝐧𝐚 𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧! Gisteravond heeft HA, samen met VVD, CU, CDA en SGP, een voorstel ingediend om een deel van de door het college voorgestelde woonlasten verhoging voor inwoners terug te draaien. En dit voorstel is gelukkig aangenomen. In ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2020
  Deze raamposter is bedoeld om te laten zien of je in deze lastige tijd hulp nodig hebt.Je kunt de poster downloaden en uitprinten en achter je raam plaatsen. DOWNLOAD DE POSTER Lukt dat niet, stuur ons dan een berichtje, dan kijken we wat we kunnen regelen. Laten we elkaar een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-07-2019
   🚙🏠🚕🏠🚙 Met het opstellen van het rapport “Parkeren in Harderwijk Anders” willen we aan de slag met de problemen die bij ons gemeld zijn. Bedankt voor die meer dan 300 reacties! Op donderdagavond 18 juli diende Harderwijk Anders raadslid Edwin Enklaar tijdens de raadsvergadering een drietal voorstellen in waarmee een begin gemaakt kan ... Verder lezen »