Home
Home
Menu
empty

Penne met spekjes en boerensoepgroenten

Vorige

Penne met spekjes en boerensoepgroenten voor 4 personen.
Ingredienten :
300 g penne ( pijpvormige pasta)
150 g spekreepjes
2 sjalotten
500 g boerensoepgroenten
200 ml Friesche vlag koksroom
1 dl krachtige groentebouillon ( van poeder of tablet)
zout..peper..2 eetl. olijfolie.

Bereiding :
Kook de pasta bijtgaar in ruim water met zout.
Verhit de olie en bad de spekreepjes bruin en knapperig.
Voeg de gesnipperde sjalotten toe.
Bak deze 1 minuten mee.
Voeg de boerensoepgroenten toe, bak deze al omscheppende 1-2 minuten en schenk de koksroom en de bouillon erbij, breng snel al roerende aan de kook.
Breng op smaak met peper en serveer de saus direct over de pasta.
 
Tip :
erbij geraspt kaas of parmezaanse kaas..of morzarella kaas.
Delen:

Advertentie:
Farm Date