Home
Home
Menu
Harderbroek

14e editie HOPIJS Harderwijk op IJs staat te trappelen

De zomer zit erop dus is het weer tijd om toe te leven naar de 14e editie van Harderwijk op ijs! Een bijzonder jaar in deze coronatijd met nog 72 dagen te gaan tot aan de opening op vrijdag 26 november 18.30 uur. Hands on nu want er moet echt nog heel veel gebeuren. Maar het goede nieuws is dat vanaf 25 september a.s. de 1,5 meter maatregel stopt!
  Dit jaar ligt de ijsbaan maar liefst 6,5 week op de Markt in het mooie centrum van Harderwijk; van 26 november tot en met zaterdag 8 januari 2022!
 
De pinguïns staan al opgeknapt klaar en de schaatsen zijn uit het vet. Een nieuwe mediapartner is gevonden in de BDU, onder andere uitgever van de Harderwijker Courant. Ook vele sponsoren van het eerste uur zijn bereid om weer mee te doen. Met leuke positieve reacties zoals “wat hebben we het gemist” zijn er gelukkig al veel toezeggingen gedaan. De belangstelling om de kids en alle scholen te kunnen laten schaatsen is groot. De gemeente zelf wil natuurlijk ook heel graag dat het event doorgaat en is bij vele scenarios al direct betrokken geweest de afgelopen maanden.
 
Natuurlijk moet er qua sponsoring ook nog wel wat gebeuren en daarom belt de sponsorcommissie vanaf nu elke vrijdag zijn ronde. Er zijn nog enkele borden langs de baan en boven op de boarding beschikbaar. Wil je jouw bedrijf prominent in beeld op één van deze borden, de tv schermen en dat ruim 6 weken lang midden in de stad? Of wil je misschien schaatsvriend worden? Reageer snel, want op is op.  
 
Zie de site www.harderwijkopijs.nl voor de inhoud van de verschillende sponsorpakketten, maar bellen of mailen kan natuurlijk altijd.
 
Ben jij nog niet benaderd maar wil je wel helpen om de ijsbaan dit bijzondere coronajaar mogelijk te maken? Neem dan contact op via sponsoring@harderwijkopijs.nl
Bellen kan ook; Marcel Schipper 06 - 531 598 15

Terug naar overzicht

Delen: