Home
Home
Menu
Harderbroek

B&B Sonnevallei genomineerd voor de verkiezing van de ‘Beste Bed & Breakfast

sonnevallei.jpg B&B Sonnevallei op de Veluwe is genomineerd voor de verkiezing van de ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2020!
  Bed & Breakfast Sonnevallei op de Veluwe is samen met nog twee B&B’s genomineerd voor de verkiezing van de beste B&B van Nederland. Deze B&B in de bossen van Harderwijk was al bekroond met 5 tulpen door Stichting Bed & Breakfast Nederland, uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.
 
De vogeltjes fluiten normaal gesproken al vrolijk in de mooie bostuin van Sonnevallei op de Veluwe, maar nu is het helemaal feest! Sinds maart 2019 is het nieuw gebouwde koetshuis geopend voor gasten. SonneVallei is een oase van rust en ruimte. Luxe, comfort en beleving binnen een omgeving van pure klasse, kenmerken deze B&B. Of zoals het één van de gasten het verwoordde: ‘Hier woont ‘puur geluk’.’
 
Eigenaren André en Wilma Veen hebben een duidelijke missie met hun Bed & Breakfast. 
Wij houden van mensen! De hectiek van het leven laat zich niet altijd stoppen, wel mag je kiezen om even stil te staan en de schoonheid van het leven te omarmen. Wij willen niets liever dan onze gasten die beschutting en inspiratie schenken. SonneVallei biedt de vrijheid die je soms gewoon nodig hebt. De vallei vangt de zon en laat dit doorschijnen in je binnenste. Dat is onze missie, gasten geluk schenken en onze plek met hen delen.  Zodat iedereen na het eerste bezoek, zeker zal weten... ‘dit verblijf zal ik nooit meer vergeten!’
 
 
Verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ 
De ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks georganiseerd onder B&B’s die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden. B&B Sonnevallei heeft de hoogste gasten reviewbeoordeling, met een gemiddelde van 9.9 staat zij bovenaan.
 
 
Stichting Bed & Breakfast Nederland 
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot 5 Tulpen. 

Terug naar overzicht

Delen: