Home
Home
Menu
Harderbroek

Jong acteer- en musicaltalent in eindvoorstellingen!

Heksen.jpg De theater, musical en cabaretcursussen van Cultuurkust lopen alweer bijna ten einde, en dat betekent: eindvoorstellingen in Harderwijk en Nunspeet! Harderwijk
De kinderen uit de toneel voorstellingsklas spelen dinsdag 16 mei om 19.00 in de theaterzaal van Cultuurkust de voorstelling De Heksen; een vrije bewerking van de besteller The Witches van Roald Dahl. In deze versie hoor je niets over rare zwarte puntmutsen en bezemstelen. Echte heksen hebben gewone kleren aan en zien er net zo uit als gewone vrouwen. Ze wonen in gewone huizen en hebben gewone banen... en hebben een hekel aan kinderen. 
 
Woensdag 17 mei om 19.00 uur is het de beurt aan de musical voorstellingsklas met de voorstelling Gate 4. Een vliegveld. Passagiers. Vertrekken, arriveren, komen en gaan. Op zoek naar thuis, op zoek naar zichzelf en de ander. Een voorstelling over 'wat is thuis?' 

Theaterzaal Cultuurkust (Klooster 4)
Dinsdag 16 mei                 19.00 uur             De Heksen
Woensdag 17 mei           19.00 uur             Gate 4
 
Tickets à €4,- zijn te bestellen via www.cultuurkust.nl
 
Nunspeet
In de theaterzaal van Veluvine Nunspeet worden op vrijdag 19 mei maar liefst drie eindvoorstellingen toneel & musical gegeven.
 
De jeugdmusicalgroep speelt de voorstelling Hotel De Drie Biggetjes. In het hotel loopt het nu niet bepaald storm en de manager maakt zich ernstige zorgen. Op dat moment arriveert er een artiest van groot formaat….maar dan gebeurt er iets vreemds….
 
De toneelgroep jeugd speelt De Koffer over de zoektocht naar familie, tussen waarheid en fantasie.
 
De jongeren uit de Musical Productiegroep jagen in de voorstelling Verborgen Talent hun droom na om beroemd te worden. Na een strenge selectie wordt slechts een tiental studenten toegelaten tot de Hogeschool voor de Kunsten. De blijdschap is groot, maar de concurrentie ook.
 
Veluvine Nunspeet, vrijdag 19 mei
19:00 Hotel de Drie Biggetjes
19:45 De koffer
20:45 Verborgen Talent
 
Tickets à €5,- zijn te bestellen via www.cultuurkust.nl.
Het ticket is geldig voor alle drie voorstellingen. Tussen de voorstellingen zit 15 minuten pauze. De kassa blijft in deze pauzes geopend. 
 

Terug naar overzicht

Delen: