Home
Home
Menu
Harderbroek

Politici meten zich in toernooi Flevodebat

FLEVOLAND – Flevolandse politici strijden op maandag 20 juni om de titel Beste Debater. Het debattoernooi is georganiseerd door Flevodebat, dat hiermee het eerste seizoen afsluit in Lelystad.

De politici zijn gekoppeld aan een lid van de Flevolandse debatvereniging. Zij gaan twee tegen twee met elkaar in debat over actuele Flevolandse thema's. Er zijn twee voorrondes. De vier teams die de meeste punten hebben binnengesleept, gaan door naar de finale. Aan het toernooi gaat een stoomcursus van drie kwartier over debatteren vooraf. Die wordt gegeven door debatgrootmeester en -trainer Gijs Weenink, tevens directeur van de DebatAcademie.

Flevodebat, de enige debatclub in Flevoland, heeft een succesvol eerste jaar achter de rug. Met aansprekende gastsprekers en -docenten hebben de achttien leden hun vaardigheden op het gebied van argumentatie en presentatie aangescherpt. Daarbij stond plezier voorop. Nieuwe leden zijn welkom.

Publiek is welkom om het debattoernooi bij te wonen in Seats2Meet aan het Stadhuisplein 61 in Lelystad. Inloop vanaf 18.00 uur, aanvang van het programma om 18.30 uur. De toegang is vrij. Bel Caroline Bongers (06-28860724) of Yorick Lindeman (06-52411430) voor meer informatie. Zie ook www.flevodebat.nl.
 

Terug naar overzicht

Delen: