Home
Home
Menu
Harderbroek

Stijkel campers organiseert in het weekend van 26 en 27 oktober een introductieweekend.

Tijdens dit weekend worden een groot aantal nieuwe Carthago en Adria campers getoond in de showroom aan de Noorderbreedte 10 in Harderwijk.

Uniek dit weekend is de mogelijkheid om met een camper geheel vrijblijvend een proefrit te gaan maken. De meeste mensen hebben nog nooit met een camper gereden. Op deze manier kan men ervaren wat het is om met een camper te rijden. Vrijwel iedereen is na afloop van zo'n eerste kennismaking verbaasd over het gemak waarmee men met een camper rijdt. Het comfort is ook vele malen hoger dan dat men op voorhand denkt. Voor de proefritten staat een variatie van campers klaar zodat men kan kiezen tussen diverse opbouwvarianten en motoren.

Maak gebruik van deze mogelijkheid.
Als u reserveert via info@stijkelcampers.nl met vermelding van uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en aantal personen dan hoeft u niet te wachten en kunt u bij aankomst gelijk rijden. Ook iedereen die zich niet aanmeldt is in de gelegenheid om te rijden op volgorde van aanmelding. Als extra is op deze dagen ook een medewerker van het Transport en Trainingscentrum aanwezig. Dit centrum biedt trainingen op maat aan voor het rijden van een camper.

Kom dus op 26 of 27 oktober naar Stijkel Campers in Harderwijk aan de Noorderbreedte 10. www.stijkelcampers.nl
 

Terug naar overzicht

Delen: