Home
Home
Menu
Harderbroek

Vertrouwde naam, nieuwe look!

stijkel.jpg
Makelaarskantoor Stijkel krijgt nieuwe borden en een compleet andere huisstijl
Harderwijk, 20 maart 2024 - Makelaarskantoor Stijkel, een begrip in Harderwijk sinds 1969, kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe tuinborden en bijbehorende huisstijl. De bekende bordeaux rode borden die je de afgelopen tientallen jaren in wel honderden tuinen kon bewonderen, maken plaats voor moderne mintgroene en roze varianten.
Eigentijds en onderscheidend maar zonder poeha
Eigenaresse Marieke Stijkel heeft normaal gesproken alle focus op de woontransformatie van haar klanten; de verkopers en kopers van woningen. Nu was het tijd om het kantoor zelf eens in een ‘nieuw jasje’ te steken: ‘‘We waren eraan toe. Deze verfrissende transformatie past beter bij ons kantoor en onze toekomstplannen. Zelf word ik ontzettend blij van deze frisse kleuren. De hoekige elementen in het lettertype en het dakje boven het logo passen bij wat we willen uitstralen: eigentijds en onderscheidend zonder al teveel poeha en geschreeuw. We blijven tenslotte nuchtere Veluwenaren’’, aldus de trotse eigenaresse.
Een andere verandering is de kreet ‘mijn makelaar’. Marieke: ‘‘Ik hoop hiermee te benadrukken dat ik als makelaar echt naast jou als verkoper of koper sta, tijdens het hele verkoopproces. De persoonlijke benadering staat bij ons bovenaan, mensen mogen zich geen nummertje voelen.’’
Over het kantoor
Makelaarskantoor Stijkel is al meer dan 50 jaar een bekende naam in de woningmarkt. Marieke Stijkel nam in 2007 officieel het stokje over van haar ouders Henk en Janneke Stijkel. Die weer via oprichter ‘opa Stijkel’ besmet raakte met het huizenvirus. In 2022 verhuisde het kantoor van de Weiburglaan naar de Diepegracht, waar Marieke nu een kantoor aan huis heeft. ‘‘De markt is veranderd. Ik rijd nu vaker naar verkopers toe voor een kop koffie en een gesprek, dan dat ze naar ons kantoor komen. Heerlijk om zo’n makelaar-aan-huis te mogen zijn. Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar dat mensen ons na 50 jaar nog altijd weten te vinden. Hopelijk is dat met deze nieuwe borden niet anders!’’
Je kunt de nieuwe borden vanaf heden bewonderen in Harderwijk en omgeving. Op www.stijkel.nl ontdek je de vernieuwde online uitstraling. Ben je ook toe aan een verhuizing of wil je eens doorpraten over de mogelijkheden op de woningmarkt? Bel (0341) 421514.

Terug naar overzicht

Delen: