Home
Home
Menu
Harderbroek

VVD-raadslid Maarten van Panhuis stopt

Het Harderwijkse raadslid Maarten van Panhuis heeft recent laten weten dat hij, vanwege zijn gezondheid, zijn ontslag als raadslid heeft ingediend bij burgemeester Harm-Jan van Schaik als voorzitter van de raad. Tijdens de raadsvergadering van maart zal hij formeel afscheid nemen van het raadswerk "Een bijzonder moeilijke beslissing die ik heb moeten nemen, maar gezien mijn huidige situatie qua gezondheid de enige juiste beslissing die ik op dit moment kan nemen" zo geeft Maarten van Panhuis aan. Begin november is hij ziek geworden wat hem toen heeft moeten besluiten om een verzoek tot tijdelijk ontslag in te dienen voor de periode van 16 weken. Deze tijdelijke ontslagperiode is bijna afgelopen en lag de vraag voor om deze met 16 weken te verlengen. Ondanks dat het qua gezondheid in kleine stapjes beter gaat, heeft Maarten toch besloten om zijn ontslag in te dienen. "Uiteraard had ik heel graag de raadsperiode van 4 jaar willen voltooien, temeer omdat ik het vertrouwen heb gekregen van een grote groep kiezers, maar mijn gezondheid vraagt nu alle aandacht en ik moet helaas dit besluit nemen voor dit moment".
 
Maarten van Panhuis heeft zich in de raad altijd ingezet met de ambitie om Harderwijk en Hierden steeds een stukje mooier te maken, samen met iedereen die bij de raad betrokken is.
Maarten geeft zelf aan "Ik kijk terug op een bijzondere fijne tijd als raadslid in de samenwerking met de inwoners en ondernemers, collega-raadsleden, het college en de gemeentelijke organisatie. Voor nu ga ik me volledig richten op het herstel van mijn gezondheid en kijk ik met trots en blijdschap terug op de afgelopen politieke jaren. Mijn dank gaat uit naar de VVD-fractie waar ik op een bijzondere fijne manier heb mee samengewerkt de afgelopen jaren en ik wil speciaal Maaike van Dantzig danken dat zij mij heeft vervangen de afgelopen periode."
 
De afgelopen tijd is zijn plek ingevuld door Maaike en de VVD-fractie zal waarschijnlijk binnenkort bekend maken dat zij de VVD-raadszetel definitief gaat innemen.
 

Terug naar overzicht

Delen: