Home
Home
Menu
Harderbroek

Zaterdag 1 april workshop-dag bij Cultuurkust

Chicago.jpg Schitteren in de mini musical ‘Chicago’?  Leren hoe je een mooi portret fotografeert?
Heb je liefde voor abstract schilderen en voor Minimal Music? Of zou je wel eens een mooi object van glas willen maken? Ontdek en probeer het uit bij de eendaagse workshops die op zaterdag 1 april bij Cultuurkust  gegeven worden!
  Musical in 1 dag: Chicago
All that Jazz! De Cellblok tango, Nowadays en de Honeyrag dance; het zijn iconische nummers uit één van de brutaalste producties uit de musicalwereld: Chicago! Sexy, gevaarlijk en heel veel Jazz. 
Onder begeleiding van docenten Elke Wiss en Rose Spearman werk je een volle dag aan verschillende nummers en scènes uit Chicago. Na een heerlijk diner wordt de minimusical opgevoerd voor vrienden en bekenden. Compleet met kostuums, licht en muziek.
 
Workshop Portretfotografie
Hoe maak je nou een sprekend portret? Waar moet je op letten? Welke praktische aanpak levert de meest indringende beelden op? Daar draait het om bij deze eendaagse workshop portretfotografie.
Je leert hoe je het beste spontane en geposeerde portretten kunt maken. Sleutelwoorden daarbij zijn: praktisch, leerzaam en leuk om te doen.
 
Workshop Schilderen met kunstlezing ‘Minimal Music’
Eerst luisteren, dan geïnspireerd aan de slag met de kwast!
Iedereen die van schilderen en Minimal music houdt  is welkom. Met of zonder ervaring.
De les begint muziekdocent Jean van Vugt die aan de hand van film- en luisterfragmenten vertelt over de geschiedenis van Minimal Music. Geïnspireerd ga je daarna aan de slag met een eigen beeldvertaling van de muziek. Docent beeldende vorming en kunstenaar Annet Kiesewetter begeleidt je deze dag op verrassende wijze. Er is veel ruimte voor verbeelding en kleur!
 
Workshop Glasfusing
Tijdens deze workshop leer je hoe je kunstzinnige en decoratieve objecten maakt door middel van glasfusing. Deze techniek maakt het mogelijk om één geheel te maken van aan elkaar gesmolten stukken glas. Je leert in deze workshop wat de eigenschappen zijn van glas, een mal te maken, de techniek van het glassnijden en het uitzoeken van de juiste glassoorten voor een ontwerp. Bij fusing moet het werkstuk worden gestookt en is het een week later klaar.
 
Voor meer informatie en inschrijven: www.cultuurkust.nl/cursussen
 

Terug naar overzicht

Delen: