Home
Home
Menu
empty

Asperge-broccoli-wortelroerbak

Vorige Volgende

Asperge-broccoli-wortelroerbak voor 2 personen.
Ingrediënten :
  • 250 gr geschilde asperges
  • 250 gr broccoli in roosjes
  • 1 wortel in dunne plakjes
  • 1/2 eetlepel maïsolie
  •  
Voor de saus :
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 eetlepel fijngesneden geconfijte gember
  • 1 fijngesneden rode peper zonder zaadjes
Bereiding :
Snijd de asperges in 3 cm lange reepjes.
Vermeng de ingrediënten voor de saus.
Doe de groenten in een kom en marineer ze, onder af en toe roeren, minstens 1 uur in de saus.
Verhit de maïsolie in een wok of wadjang en roerbak de groenten ± 6 minuten.
Voeg, als het te droog wordt, af en toe een eetlepel water toe; de groente moet nog knapperige zijn.
Serveer direct met bijvoorbeeld rijst of noedels. 
Delen:

Advertentie:
Farm Date